tisdag 21 februari 2012

Skulle jag ju aldrig ha sagt...

Jag hade ju fräckheten att vräka ur mig att vi varit friska hur länge som helst och att jag typ vabbat totalt 2 dagar någonsin... Det var kanske inte det smartaste för någon retade det ju i alla fall... Som ett brev på posten kom först att det gick löss på förskolan (visserligen ingen sjukdom men det började genast att klia på hela mig) och sedan kom skyhög feber och yrande om myror i sängen och smurfar i taket på natten mellan fredag och lördag... Lite som en blixt från klar himmel faktiskt då hon gick och lade sig helt frisk (inte ens snorig) och vaknade upp 3,5 timmar senare med 41,2 i feber med örontermometer så det var väl säkert lite till... Febern var dock kortvarig och redan på söndagkvällen var hon feberfri utan Alvedon odyl i kroppen. I går var hon hemma med pappa och idag till förskolan igen... På eftermiddagen ringde de och jag fick hämta en mycket ynklig liten tjej som när vi kom hem hade hela 40,9 i feber... :-( Näsblod hade det också kommit lite (aldrig hänt förut) men hon är inte ens snorig... Kraftigt ont i magen vid två (kortvariga) tillfällen gör att jag nu funderar på UVI så imorgon blir det test på jobbet/hos doktorn...
På grundav sjukdom så stannade helgen upp lite och det blev ytterligare en städ och fix helg här hemma. Efter 2 vändor till IKEA och K-rauta är nu barnens rum nästan helt färdiga och vi ska bara fixa nya gardiner... Lyckades hitta schyssta tapeter till fyndpris till vårt sovrum nere också så nu har vi mer att fixa med...
Jag och vännen Linda hann ju föresten med att gå på Bröllopsmässa på Elmia i söndags också... Det var supertrevligt med lite "vuxentid" och jag provade till och med ett par brudklänningar... Det var jätteroligt eftersom de satt SÅ bra (lite stora faktiskt)... Snygga var de såklart och någon gång får man väl hoppas på att man blir gift... Jag har ju alltid "drömt om" att gifta mig på en strand någonstans... Kanske nästa höst??? ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan Alice,
så kul att du lyckades hitta fyndtapeter. Det vore kul att se dem. Och även se lite före- och efterbilder på rummet. Det blir det lättare att förstå och att se skillnaden.

Jag jobbar på Byggla.se. Där kan du visa upp tapeterna och hur ni tapetserat, se hur andra tapetserat och få inspiration inför framtida projekt. Vi har just nu en tapetserar/målartävling du borde delta i. Om du mailar mig på vendela@byggla.se så berättar jag gärna mer. Är du intresserad får du även en liten present!
Ha det fint
Mvh
Vendela på Byggla.se