tisdag 24 januari 2012

Mycket att se fram emot...

Ja jag vet inte om jag kan säga ärligt att jag ser fram emot att det ska bli vinter, eller... Det börjar ju kännas lite som om det kan kvitta med snö nu när även januari nästan har passerat och det fortfarande inte finns tillräckligt med snö för att täcka gräsmattan ordentligt... Vi har inte åkt riktig pulka i backen en enda gång... :-(
Annat att se fram emot är ju att vi (äntligen) bokat in en resa... Ja det är ju inte förens i september men det gör det ju inte mindre skönt att se fram emot. Att resa precis när sommaren är slut här hemma som vi gjorde förra året var verkligen superbra. Även om sommaren här hemma är halvdan så har man något att se fram emot. Våren är ju faktiskt den årstid jag gillar mest så den går ju så fort ändå... (Bra att man har lång tid på sig att spara ihop lite pengar på också)
Atlantica Caldera Beach på KretaAnnat bra är att man slipper paradera och bränna sitt likvita vinterfläsk... Förhoppningsvis så kommer man ju att hinna få liite färg under den svenska sommaren... :-) Kanske kanske är jag till och med liite mer vältränad till hösten... De första 2 veckorna har ju börjat bra med 3 respektive 4 pass. I lördags så var Alice med och var i lekrummet, mycket uppskattat...!
Idag började hennes balett och även det var en succé. Vi fick inte vara med och titta men hon var jättenöjd. Tur att jag inte hade bokat något pass på lunchen idag för trapporna på Medborgarskolan går verkligen inte av för hackor när man bär Isac upp och ner... Tänk att jag bar typ 3 och en halv Isac för ett år sedan... :-O Jag har letat och letat i datorn efter ett kort som var taget typ runt förra julen men det finns inget där jag är med... (Vilken tur!!!)
Något annat att se fram emot är ju att vi på lördag har kick-off för House of Lola. Det ska bli vansinnigt roligt att se vårkollektionen. Tycker du också att det vore roligt att titta lite så är du välkommen hem till mig på Öppet Hus den 1 feb mellan 16:30 och 19:30. Man kan kika jättesnabbt och gå eller prova allt i hela kollektionen och stanna på fika... ALLA är JÄTTEVÄLKOMNA!!!
Mina personliga favoriter från förra säsongen... Är SÅ nyfiken på vad det blir denna säsong...
Annat jag längtar till är eftermiddagarna när jag får hämta mina gullungar på förskolan... Idag stod jag en lång stund och bara tittade på Isac när han plockade med lite material innan han såg mig. Han var så koncentrerad och hade det verkligen jättebra. Han sover som en liten gris (nästan 3 timmar idag) och smakar på mer mat för varje dag som går... Alice hade också haft en kanondag. Arbetat på med ordlådor med Sje-ljud och läst ord som stjärna och kärna... Jag blir nästan tårögd när jag fattar hur stor hon är nu... Snart är det dags att välja skola... På torsdag ska vi gå på Öppet Hus... Håller tummarna eftersom några av de andra föräldrarna från vår förskola som hade varit var INTE imponerade... En attityd hos personalen att vi som föräldrar kanske tror att barnen kan saker som att läsa och räkna redan men det kan de egentligen inte är ju verkligen inte vad man vill höra när man har en förskola som arbetar med att barn kan själva... Ledsamt, men tyvärr ungefär vad jag hade förväntat mig... Hoppas nu bara att jag blir motbevisad på torsdag...

Inga kommentarer: