måndag 2 januari 2012

Jag är tillbaka...

Naturligtvis så var ju Isac tvungen att vara vaken och sjunga Blinka lilla stjärna 200 gånger i natt mellan 03 och 05 så när klockan ringde imorse för att det var första jobbdagen på ganska exakt 548 dagar så var det inte bara liite segt... Det kändes väldigt underligt att ge sig av hemifrån när det var mörkt... Som tur är så har man ju världens bästa jobb och arbetskamrater så det kändes skönt att mötas av stora kramar och rykande färskt kaffe när man kom... Jag trodde nog att det skulle vara lite trögare att komma igång men det gick riktigt bra att skriva och det verkade nästan som om fingarnana på något sätt kom ihåg vad de skulle göra tursamt nog... Nu var det ju en väldigt bra dag idag och inget utanför det ordinarie inträffade så det kändes som en bra start... Höll nästan på att slå sönder Daniels bil underifrån när jag skulle parkera på den värdelösa, gropiga, lilla dyra parkeringen framför Länsstyrelsen så på eftermiddagen gjorde jag slag i saken och investerade i ett gymkort på Atlantis med parkering. Jag får visserligen flytta bilen 2 gånger om dagen men det är det absolut värt. Samma pris (eller faktiskt lite billigare) för att träna och parkera som att bara parkera...
Schysst nog så får man lite "bidrag" till träningskläder som jag INTE har några...
På lunchen blev det en snabb shoppingtur för att hitta en overall till Alice på rean och jag hittade en men den var för stor så den måste lämnas tillbaka imorgon... Som tur var så hade de en storlek mindre på Team Sportia och där var de 250 kr billigare än på InterSport där de bara hade den större storleken... Exakt samma overall från Didriksson... :-) Vi hann även med en snabblunch med räkcaesarsallad på CoffeHouse. Kändes ganska skönt att äta lunch med bara vuxna som sällskap... Jag tror att det kommer att bli ett bra jobbår!!!

1 kommentar:

Linda sa...

Wohoo! Grattis till träningskortet ;-) Och välkommen tillbaka till arbetslivet, även om vi absolut får hoppas att du får sova lite mer nu när det är dags att koncentrera sig längre stunder ;-)

Tack för i lördags, det var såååå trevligt!!!