onsdag 7 december 2011

Frusen och lite ensam...

D var tvungen att åka till Stockholm denna vecka... :-( Fast egentligen så är jag böjd med att det bara blev en natt istället för de två som var planerade.. Julklappsinköpen är nu i princip avklarade... Istället för scrappsaker blev det en STOR pyssellåda från Panduro och det var egentligen det jag menade med något större... Det är inte helt lätt för en 5-åring att inse värdet med ett kuvert med en biljett när lillebror får 3 jättestora lådor fulla med saker... (även om de är begagnade) Hon har dessutom nästan vuxit ur sin gymnastikdräkt så det blev ett paket med balettkläder också eftersom aktiviteten till våren ska bli balett... Hon visade upp sina pliéer häromdagen för D som var med på denna termins avslutande dansuppvisningen... Jättesött!!!
Isac hade feber i måndags så igår gick vi hoppa över inskolningen på fsk. Idag var vi tillbaka och det var dags att lämna en liten stund... Ingen jättehit... Det var en väldigt ledsen liten kille som mötte mig i hallen när jag kom tillbaka... Oproffsigt nog så hade jag glömt lämna hans napp och "Kalle". Imorgon går det nog bättre...
Ruggigt kallt var det idag också... Både inne och ute!!! Men nu har jag shoppat en julklapp till mig själv som ska ta hand om det problemet... Kan ni gissa vad???

2 kommentarer:

Linda sa...

Oh, nice, ny jacka antar jag???

Så surt att du är så ensam =( Kanske vi kunde ta en förmiddagsfika tillsammans på söndag??? Ska du förresten stanna hos Maria eller lämnar du bara Alice?

Vad jobbigt att I blev så ledsen... =( Jag har haft ångest inför dagislämningen sen L föddes känns det som, även om jag vet att de har det bra där... suck.

Stoooor kram till dig - saknar dig!

Josefin sa...

Hej vännen! Saknar dig jättemycket också.. Jag vet inte riktigt hur jag gör med kalaset på söndag... Ska prata med D. Idag kommer mormor och stannar tills nästa vecka... Vi får höras och bestämma något... Kram