onsdag 9 februari 2011

Det är mycket man vill ha (behöver?)...

Då sitter man är igen då... Barnen sover och D är på resande fot... Vad har vi gjort hittills denna veckan då...? I måndags hände det inte mycket och än mindre något roligt förutom att jag hade en trevlig me&i-kväll. Isac var lite gnällig här hemma så D hade nog en mindre trevlig kväll... Gårdagen kändes det som fullspäckad från morgon till kväll men nu när jag tänker tillbaka på den så var det nog kanske inte så farligt. Vi började med lämning av A på förskolan och sen fortsatte jag och I till öppna förskolan. Där var det inte så fullt med bara jag och en annan mamma men jag fick ju kaffe i alla fall och lite vuxet sällskap en stund som alltid känns ganska trevligt när D är borta. Sedan en sväng på Ica och hem för att ge lilleman mat. iväg till Bilprovningen och det kan jag ju säga var en allt annat än trevlig upplevelse... Suck! När besiktningsmannen lägger huvudet på sned och säger att jag nog ska fundera på att lägga pengarna som reparationerna kommer att gå på till en ny bil istället då vet man att det är kört... Skorven är ju rostig alltså... Synd för den går ju som en klocka och startar ALLTID även om den stått ute i smällkallt i flera veckor... Problemet är ju nu om vi ska köpa en ny bil eller inte...?
Tycker att Citroen C1 är söt och lagom i pris men den har ju tyvärr bara 2 dörrar. Undrar hur det skulle fungera med en bakåtvänd och en framåtvänd stol?
Kia Picanto är kanske också ett alternativ...
Hämtade Alice på förskolan som först strålande glad berättar att de ska gå på teater med Pippi och Ronja på fredag och sen föll ihop till en liten blöt fläck och grät när hon insåg att hon inte får vara med och se teater på fredag eftersom hon inte går på förskolan på fredagar. Fy vad ledsen jag blev för hennes skull... Tycker kanske att det var lite osmidigt att berätta att det skulle bli teater för de 2 eller 3 barnen som inte får vara med... Ingen har ju ont av vad de inte vet om... Jag försökte lova bio i helgen men hon var inte jätteimponerad så vi får väl se hur det blir... Vi for i alla fall hemåt och efter lite mellanmål blev det en tur till skoaffären för nya Slusher...
och för att hämta ut de nya regnkläderna som kommit i paket till Ica. Sedan var det dags för gymnastik på Attarp. Här hemma såg det ut som kriget eftersom jag bara varit hemma och vänt och stökat till ett antal gånger under gårdagen och inte blev det bättre av att vi försov oss en timme i morse... Men det fick vänta tills vi kom hem efter att först varit på Hälsans Barnmottagning och kollat längden på Isac (nej han blir inte pygmée) och tagit en promenad och en kopp kaffe med Linda och Lukas. Således en hel del fram och tillbaka i bilen de senaste dagarna så det är ju tur att jag ska få en ny fin... ;-)
Didriksson Boardman verkar vara bra och går att återanvända till sonen...
Jag borde verkligen göra en rejäl genomgång av ytter- och regnkläder samt gummistövlar och vårskor... Ofta så tror jag att jag inte har och köper nytt men sen visar det sig att jag redan köpt eller att de vi köpte säsongen innan fortfarande passar...

1 kommentar:

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej! Didriksson Boardman är det bästa utekläder mina barn haft! Passar ofta 2 säsonger med. Ses ikväll! Kram Maria