måndag 22 november 2010

Baksmälla, rester och dålig statistik...

Dagen efter har den lille mannen som sig bör (?) haft en rejäl baksmälla och sovit sjukt dåligt och varit grymt gnällig... Han är go och glad som kexchoklad när man håller i honom som tur är och han somnade snabbt nu ikväll så vi hoppas att han sover bort den... Alice fick välja lunch och valde resterna av mormors supergoda kycklinggryta, hon åt inget... Alice fick välja middag och valde ris och kycklinggryta och efter att jag frågat 4 gånger om hon var säker så serverade jag det hon önskade och hon åt inget... Vad trött jag blir på mig själv som ens frågar... Mer snö har vi ju också fått... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det... Känns ju idealiskt som stämmningshöjare inför advent men jag är allt annat än sugen på att ge mig ut och skotta och sopa... Det finns visserligen plats för bilen i garaget men det max 2 cm till godo på sidan när man ska köra in även om man fäller in backspeglarna och det skulle ju vara just typiskt om jag slog av en... Vad kan jag säga... Garage som byggdes på 60-talet byggdes antagligen för lite mindre bilar... D är alltid nojig att något ska hända när han är borta och det har nog smittat av sig lite... Jag räknade föresten efter och under de nästkommande 24 dagarna så är D borta 16... Nu ska jag äta lite mer rester... Doptårta! Eftersom det är december nästa vecka så känner jag mig allt annat än inspirerad att ta tag och göra en nystart av det nyttigare slaget...

4 kommentarer:

Linda sa...

Äsch, det är ju kanonkul att skotta snö ju! Om ni lyckas ta er ut i veckan så kanske ni vill komma och åka pulka på typ fredag?

Tårtrester är inte fel - min lilla viktsatsning gick åt skogen nånstans mellan kalas, sjuka barn och sömnlösa nätter... finns helt enkelt inte ork till att ta tag i mig själv!

The Cheshire Cat (Josefin) sa...

Ja det gör vi gärna... Jag kan också tycka att det kan vara mysigt att skotta snö men då ska man inte ha barnen inne själva, man vet ju aldrig vad som händer då. Och så ska det inte blåsa halvorkan och fortfarande snöa... En man eller lite kall pudersnö önskas tack!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej vännen! Behöver du hjälp med något? Jag har ju en man hemma som skottar,,, och jobbar lite så bara säg till!!

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

The Cheshire Cat (Josefin) sa...

Ja fortsätter det snöa så kan jag ju inte bara ränka med att få hjälp av gulliga grannar utan då kan jag nog behöva lite barnvaktshjälp medans jag skottar så du är mer än välkommen Maria!