onsdag 20 oktober 2010

Skräp, småkyligt och smågnälligt...

Tog ett krafttag och röjde rejält i Alice rum i dag medans hon var på förskolan. Fyllde 2 Ica-kassar med skräp från McDonalds, Kinderägg och annat helt onödigt. Dottern har ju också en väldig förkärlek för "pyssel"... För nån dag sedan hittade hon lite frigolitbitar som omsorgsfullt bröts i "lagom" stora bitar och dekorerades med små små färglada pappersbitar, pärlor och lite glitter... Mycket fantasifullt och kreativt men man kan ju inte ha sånt och mycket annat som skapats ligga på golvet för evigt.... Det bästa är att städa bort ALLT samtidigt för då "fattar" hon inte riktigt vad som har hänt och på så sätt kan man undvika vredesutbrott näs sakerna är borta... Kallt var det idag med... Tog en liten promenad till mitt paketutlämningsställe och invigde min nya regnjacka men det var alldeles för kallt för att vara skönt. På paketutlämningsstället som är en pytteliten ganska risig bensinmack var det sannerligen inte det lättaste att komma in med barnvagnen samt att jag hade med mig Elliot... -Du får inte ta med dig hunden IN, sa tanten bakom disken (det satt ingen skylt på dörren) Till saken hör att jag hämtar paket nästan varje vecka, ibland flera gånger i veckan och jag har aldrig haft hunden med tidigare men idag var det någon som fyllde sina däck med luft utanför så han blev jätterädd och jag blev orolig att han skulle krypa ut halsbandet om jag knöt fast honom utanför... -Jag ska inte stanna så länge sa jag med ett leende men tanten fortsatte och gnälla om att om Hälsovårdsmyndigheten (heter det fortfarande så...?) kom och kontrollerade så skulle de inte få tillstånd att sälja nåt sa hon... (Kanske inte så stor risk att de kommer på oväntade inspektioner under de 3 minuterna jag var inne i butiken) Jag sa inget mer utan hämtade bara mitt paket och sa tack och hej men jag undrar just vad det är hon inte skulle få sälja??? Godis där datumet har gått ut (Det finns det gott om i hyllan) Vindrutetorkare eller tvättsvampar...? De säljer ju ingen "mat" i butiken och på Johans som är ett café i stan får man minsann ha med sig hunden in även fast de både säljer mat och fika... (Har aldrig haft det själv men det satt en man med sin lilla hund i knäet i lördags när vi var där...) Gnälliga tant!!! Foten gör ju grymt ont också... Bättre ju längre man går men när man sätter sig en stund är det otroligt smärtsamt att komma igång igen... (Alice blev jätteglad för att jag hade städat hennes rum förresten...)

4 kommentarer:

The Cheshire Cat (Josefin) sa...

Det är lite dåligt med kommentarerna här inne och någon sa att det inte gick så jag kollar om det går...

The Cheshire Cat (Josefin) sa...

Det verkar ju gå väldigt bra... ;-)

malin sa...

Du måste genast skaffa inlägg till dina fötter. För en del räcker det med dem man köper i sportaffären. Jag fick beställa mna hos en ortopedtekniker, googla var de finns i din närhet. Det kan ta år inna det läker ut och då förvärras dina senor och muskler hela vägen upp till höfterna. (Jag vet för jag gick och väntade i 1 år att det skulle läka ut av sig själv) Med inläggen ändras ditt liv direkt och smärtan försvinner. Men gå aldrig barfota, inte ens från säng till toa....

Hm vad bestämd jag låter! Men jag har varit där och vill inte att någon annan ska vara med om samma.

Kram ;)

Linda sa...

Det där med frigolitbitar är gräsligt! Oliver har oxå dragit in en hel del, från bygget av uterummet, och jag hittar bitar här och var hela tiden.

Skönt att ha rensat! Tänkte oxå försöka det innan födelsedagarna..