söndag 5 september 2010

Dagarna går väldigt snabbt...

Jisses nu har vi redan varit här i 5 hela dagar... Det går snabbt vill jag lova!!! Jag längtar hem lite men kanske inte till ett tomt hus så mycket, så jag väntar nog med att åka hem till torsdag som planerat. Helgen avlöpte ungefär som planerat... Vi var på biblioteket och lånade lite böcker i fredags, åt lunch på stan och åkte sedan till V-ås på eftermiddagen, tittade lite i affärer och åt middag på Sportbaren där jag känner en tjej som jobbar. Väldigt trevligt och god mat men det kändes lite underligt att vara ute med barnvagnen en fredagkväll. Inte för att vi var jättesena eller så men eftersom matchen Sverige-Ungern spelades så var ju där väldigt fullt med folk. Isac sov som en liten gris i vagnen och fick till och med äta flaskan liggandes kvar där. Han gjorde stora ögon åt alla TV-apparater som fanns överallt när han fick komma upp en snabbis för att rapa... Tursamt nog somnade han snabbt om i vagnen... Inte ett idealiskt ställe för en bebis men Alice var mer än nöjd eftersom hon fick både klubba och glass... Hmm... Teaterföreställningen -Hur gör prinsessor? på Stadsbiblioteket på lördagförmiddagen var väldigt uppskattad även fast rollen som prinsessan tidsenligt och genuskorrekt spelades till största delen av en farbror i mustach.. (!) Caféet som "alltid" har funnits bjöd sedan passande nog hela staden på prinsesstårta så det var ju ett bra sätt att runda av första delen av dagen.
Annorlunda och mycket bra prinsessteater
På kvällen gick vi till Stadsparken för att lyssna på lite blåsorkestermusik (!)... Min mammas väninna A hade med sitt barnbarn A och de två A:na marscherade runt och hade nästan lite för roligt och såg ut att nästan vara på väg upp på scenen innan vi fick stopp på dem. Kvällen där avslutades med ett stort fyrverkeri ackompanjerat av musik av Händel men då var vi redan hemma eftersom vi inte kommit utrustade med hörselskydd till de små. Kan tillägga att Elliot inte var så imponerad av fyrverkerierna... :-(
Många evenemang och dylikt har det blivit. Idag hade stadens energibolag bjudit in alla sina kunder på en "dag" med korvgrillning, lotterier, pilkastning mm. Vi var förstås på plats tillsammans med alla andra i stan vilket naturligtvis innebar mycket köande och en förtvivlad liten tjej som inte vann något på chokladhjulet... A och jag åkte sedan iväg på en mycket lyckad me&i-visning och min kära mor tog vagnen med I och gick hem.

Inga kommentarer: