onsdag 13 januari 2010

Envishet...

Mycket humörsvängningar just nu hos den yngsta i familjen... Just nu är hon oerhört fäst vid TV-tittandet och hon kan nästan bli aggressiv när man säger att det snart är slut och hon ska komma och äta, lägga sig etc. Stackars D råkar alltid värst ut även fast han egentligen är den "snälla" i familjen som låter sig "luras" till både det ena och det andra... -Stick!, -Försvinn!, -Du stör mig och ADJÖ!!! är exempel på vad han fick höra häromdagen... Nu är han i Norge och får åtminstone en natts lugn och ro i en skön hotellsäng... Jag är liite avundsjuk... Ja, inte så mycket på Norgeresan... Den kan han ha för sig själv. Det är ju svindyrt där men jag skulle så gärna vilja åka iväg någonstans nu tidigt i vår innan det blir försent och jag inte får flyga... Sedan vet man ju aldrig när man får någon semester igen... he he... Tyvärr så verkar inte den idén ha slagit rot i skallen på mannen... Han reser ju rätt mycket så han är så glad när han får vara hemma... suck!
Jag planerar i alla fall en helg i Stockholm i slutet av januari alldeles för mig själv utan barn och man... Jag har inte riktigt fått klartecken än men det är väl bara en tidsfråga... ;-)
Idag var det skumt väder... Dimmigt och fuktigt och KALLT... Hörde att solen befann sig på FEL sida av sjön... Hoppas den hittar tillbaka till den "rätta" sidan imorgon och framför allt till helgen... Vackert är det nu när träden är så vita.. Skulle vara kul med lite foton men eftersom jag tydligen inte hade varit snäll förra året så kom inte tomten med någon systemkamera...
Jag får stjäla en vacker vinterbild medan jag väntar och hoppas... (jag fyller år snart...)

Inga kommentarer: