lördag 12 september 2009

Vad skönt med helg!!!

Alice är nu en STOR flicka och har officiellt börjat på Ängen (storbarnsavdelningen på förskolan). Otroligt nog så har det redan hänt mycket med hennes "utveckling"... Helt plötsligt så kan hon klä av och på sig här hemma utan att man ska hjälpa med allt (det har hon ju kunnat på förskolan i över 1 år men det är ju alltid lite skillnad...) och det är viktigare hur man uppför sig vid bordet och man måste hjälpa till med att duka och plocka undan och hon är helt fantastisk på att städa sitt rum... Vi får väl se... ;-) Idag har vi städat lite i trädgården. Det var ju perfekt väder för det så det gäller ju att passa på. Vi vet ju också att "komposten" för trädgårdsavfall här i Bankeryd stänger nästa vecka på grund av att några idioter inte klarar av att sköta sig så det gäller ju att bli av med så mycket skräp från trädgården som möjligt innan dess eftersom det är mycket bökigare att komma till på sortergården...
Så här glad blir man när man har hjälpt till med att såga buskarHelt plötsligt såg man att vi hade en uteplats... Nu ska vi "bara" gräva upp rötterna.
Efter att ha ätit gott grillat (sista gången?) så klipptes gräsmattan och vi rensade lite ogräs på framsidan... Suck! Det syns knappast. Jag hoppas verkligen att det var flera år sedan de som bodde här innan rensade för jag kommer att bli SÅ upprörd om det ser lika illa ut i vår igen... Måste köpa mera Roundup, det är ju dyrare än vodka så det måste ju vara bra... Sedan tog vi vår lilla skogspromenad hela familjen. Den är varken lång eller rask men det är mysigt och Alice älskar att plocka med pinnar och titta på blommor, myror och annat intressant.
Mycket barr och annat att kika på...Hon somnade gott och nu har vi gjort en lååång lista på alla projekt och inköp som ska göras under en 5-årsperiod... Oj oj oj... Imorgon har jag me&i-visning. Ni har väl inte glömt kolla in nyheterna som släpptes igår Kolla HÄRSå ursööta kaninnattlinnen och pyjamaser till HELA familjen... (bild från me&i´s webbsida)

Inga kommentarer: