lördag 10 januari 2009

Uppdatering

Igår bakade vi semlor här hemma.... Eller... Bakade semelbullarna gjorde ju egentligen min kära vän E innan hon kom hit så de var ju färdiga och tur var väl det för oj oj oj vad fullt det blir i en 2:a med 4 vuxna, 4 2-åringar, 2 lite större barn och en liten hund... Jätteroligt men det hade inte varit någon vidare idé att baka från scratch...
Jättegoda semlor och verkligen kul för både barn och vuxna. Tack snälla E!
Här är nån annans bild på semlor. Våra blev kanske inte riktigt lika fina...
När vi hade städat undan var jag alldeles för trött för att fixa mat så det blev hämtmat. Asiatiskt och starkt men kanske lite väl salt för jag vaknade två gånger inatt av att jag höll på att "dö" av törst.
Idag på förmiddagen så försökte vi kasta ut julen. Riktigt av med den blev vi väl inte men imorgon så ryker resten. En tripp till a6 för att handla lite småsaker hann vi också med. Alice somnade medans vi handlade... Fantastiskt att hon fortfarande kan göra det även nu när hon är så stor. Lyfte i och ur henne i bilen och klädde av henne ytterkläderna i hennes säng när vi kom hem och hon bara sover vidare... Skönt!!!
Nu ikväll har vi ätit tacos med goda vänner som har en liten son J som är drygt 5 månader. Söt och go som en liten Michelingubbe. Alice tyckte det var jätteroligt och den lille fick klappar och blev ompysslad. Bäddade till och med ner sig med kudde och täcke på golvet bredvid honom och gav honom en riktig godnattpuss mitt på munnen!!! Elliot var däremot riktigt avundsjuk och kunde inte förstå varför det var sådant fjäskande runt den lille som dessutom luktade främmande hund... skumt!

3 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Tack snälla för att vi fick komma allihop till er 2:a. Du är alltid lika gästvänlig! Läste du att jag träffat 3 jack Russel valpar? Så söta!!! Ska vi PYSSLA nån kväll i veckan? Jag kan inte måndag men annars får du gärna komma nån kväll!!! Kram Amria

Emma sa...

Hejsan,
Ja semlorna var itne så tokiga även om de inte vill gäsa ordentligt....
Vi har haft en riktig slappar dag efter att ha haft "herrbesök" hela dagen igår. En gubbe som monterade in en luftvärmepump så nu är här skönt och varmt i huset, förutom vid soffan när det blåser ute!?!
Snart är det ny vecka å "gubba-tomt" för oss båda!
En ny Lo finns på scrap bloggen...

Emma sa...

http://www.sweetish.se/

KOLLA IN DENNA LÄNKEN!!!