torsdag 9 oktober 2008

Playdate

Igår kom fotografen till förskolan och fotade alla barnen. Det måste vara ett väldans bestyr för våra pedagoger att hålla alla tröjor rena, snyta näsor och få glada miner samtidigt. Ska bli spännande att se hur resultatet blev.
När jag hämtade på eftermiddagen så hade vi bestämt med bästa dagiskompisen C och hennes mamma att Alice (och jag) skulle följa med hem till dem och leka lite. Vi tog en skogspromenad, gungade lite och avrundade sedan med gott fika i deras fina nästan färdigrenoverade hus. (Nu är jag ännu med sugen på att vi köper ett eget hus men det är kanske inte riktigt rätt tidpunkt just nu...?)
De små lekte bra tillsammans och det var verkligen jättetrevligt.
I morse var det dock en tröött Alice som fick lockas upp med löfte om 5 myror medans frukosten serverades. Vi fick hem ytterligare en liten påse med hembakat bröd från dagis. (Nr 2 denna veckan...) Det är tydligen en jättefavorit... Undrar vem hon har fått det av...? Kanske en liten bagare eller konditor i familjen... Det behöver man ju verkligen... (kanske inte men det vore ju trevligt...)
Nu har hon somnat, nyduschad och väldigt trött kröp hon ner i sin egen säng, sa godnatt och somnade... Not bad...

Inga kommentarer: