söndag 6 maj 2012

Rekordsent...

Jag tror aldrig att vi har tagit vitsippsbilder så sent som vi har gjort i år... I fredags kom vi äntligen iväg till skogen vid Järstorp (ungefär). Där finns det så mycket vitsippor så jag har aldrig sett något liknande... Dessutom folktomt, roligt för barnen och extremt fotovänligt... Jag önskar åter igen att jag hade en bra kamera... (Den jag köpte från Scandinavian Photo när vi väntade Isac för "bara" 4000 var ju så dålig att det till och med verkar som jag har kastat den för jag hittar den inte ens...) Tur att det finns en rätt schysst kamera i iPhonen... Vi fick dock oväntat (och lite oönskat) sällskap när vi kom fram i form av en extremt kärvänlig liten katt som följde med runt i skogen och strök sig oavbrutet mot Alice och Isac... Isac var minst sagt skeptisk till en början med kärade snabbt ner sig rejält i katten och ropade på honom och gick efter när han någon gång lämnade våra ben ifred i 1 min... Jag tror att katten är med på cirka 75 % av alla bilderna jag tog...
I igår hade vi goda vänner på middag och firade (långt) i efterskott att D har fyllt år. Hans present som jag beställde 2 veckor innan hans födelsedag har fortfarande inte kommit men jag har redan avslöjat för honom att det är en låda med lite speciella viner... Det är ju dumt att ge bort någonting man själv inte kan vara med och njuta av, eller?
I morse fick vi faktiskt liite sovmogon till nästan 08:00...!!! Inte illa... Sedan spenderades förmiddagen på Furuvik och tjejfotbollens dag. Alice var nöjd och tyckte att vi gott kan gå igen så vi får väl se... Fotbollskola i sommar blir det ju och det kan ju vara kul att klämma in några fler träningar på lördagar om vädret är fint... Jag anmälde D som frivillig att vara tränare för småtjejerna också men jag tror att han tror att jag skojar när jag säger att jag gjorde det men det är faktiskt sant... Hehe...!!!
På eftermiddag var Alice på kalas och jag åkte ända till Skillingaryd för en Lola-visning som fakriskt gick riktigt bra... Skyndade mig att ringa till min Mary Kay-tjej och besälla lite produkter för pengarna jag tjänade ihop på visningen så att jag inte kan öronmärka dem för ytterligare klädshopping. På onsdag är det ju premiär för House of Lolas lilla minikollektion White Moments och hur opraktiskt vitt nu ändå är så är det också extremt fräscht och snyggt så det måste nog bli en klänning och en tunika och kanske ett par byxor också.... Hör av er om ni är sugna på att titta/prova/beställa...!

1 kommentar:

ullegus sa...

Underbara bilder! :)

White Moments kan ju inte få gå obemärkt förbi. En klänning och ett par byxor blir det definitivt, sen får vi se om det blir nåt mer... ;)