onsdag 9 maj 2012

Mycket vill ha mer...

 Efter att ha spenderat en halv förmögenhet på träningskläder igår på lunchen (det kostar rejält att "ligga på topp") så var det ju tur att det kändes okey att springa... Men nog om det nu... Alice hade balett och efteråt så hade jag och D bestämt en dejt på K-rauta för att titta ut en ny grill. Det får nog bli en rejäl investering eftersom vi faktiskt verkligen gillar att grilla. Det bästa med gasolgrill förutom att man kan få exakt temperatur är att det faktiskt öppnar upp för lite mer spontangrillningar och även på vardagarna... Vi har ju haft gasol länge men har faktiskt grillat slut på den...


Sedna blev det en liten tur till MIO och inköp av en soffgrupp som vi ska ha på utedelen av vår altan. Vi håller ju på att glasa in den inre delen och passade därför också på att köpa nytt bord och stolar till den också. Det blir ett stort helt vanligt matbord med 6 st stolar som man kan sitta bra vid när man ska äta.
Visst ser det härligt ut? Synd att vi inte direkt har havsutsikt från altanen. (vi ska bara ha hörnsoffan och bordet, annars blir det för mycket...)
Sedan är det ju det här med cyckel till Alice också... Hon har ju verkligen vuxit ifrån sin så jag tror att det får bli en sån här... Det är bra kvalitet och hon kan ha den ett tag... Hon är ju ingen stor tjej så det dröjer nog tills hon växer ur den. Den finns både oväxlad och som 3-växlad... Vad är bäst tror ni?

Inga kommentarer: