torsdag 19 april 2012

Smalare och lyckligare...!!!

Ja det är faktiskt helt sant... Med LCHF blev jag både och samt väldigt mycket piggare, finare hy osv osv... Jag har funderat på om jag verkligen ska lägga upp bildeer på före och efter... Det finns som sagt extremt få bilder på "före" tack och lov... Man ser ju till att man står bakom kameran... ;-) Men jag kan väl bjussa på mig själv och visa eländet, hoppas det kan inspirera någon... Det är väl kanske tur att bilden är dålig för jag var nog egentligen ännu tjockare... Hua!!!
Bilden är tagen feb 2012 (-26 kg dvs 60kg )
Detta är innan...

Bilden är tagen i februari 2011 (86,2 kg)
Nu blir inte detta inlägget längre... Har ni frågor om min viktresa så får ni gärna kommentera!!!
Ha en toppendag!!!

20 kommentarer:

Sandra sa...

Tack för inperations bilderna :)
Du är jätte fin! (det var du innan med) men jag kanförstå hur du känner dig lyckligare.. Blir ju så när man trivs med sig själv!

Nu ska jag med se till att ge gärnet ;) det är alltid tyvärr brist på fantasin kring mat som gör att jag faller tillbaka men annars gillar jag lchf (har kört mest gi) för min mage mår så mkt bättre av den maten!

Tack igen för att du delade med dig!

ullegus sa...

Alltså det är helt otroligt! Jag önskar att den här kosten har samma effekt på mig, för då kommer jag att vara smal och snygg till nästa sommar. :)
Tänkte väga mig i morgon, mest för sakens skull. Då är det 10 dagar sen jag "vägde in mig". Supernervöst! Jag vill ju inte ha ÖKAT i vikt, det skulle knäcka mig helt...

Josefin sa...

Tack vad snälla ni är...

När jag började så hade jag ju bestämt mig för att äta LCHF i ett helt år oavsett... Men det klart hade jag gått upp första veckan såhade det varit läskigt...
Det är jag säker på att du inte kommer att ha gjort Ulrika! Det ska bli kul att följa din blogg... :-)

Ge gärnet Sandra!!! De flesta med knasiga magar brukar må bra av strikt LCHF men det kan ju ta nån vecka att komma i balans... GI tror jag är svårt för då har man ju kvar sötsuget som ju är så svårt att stå emot... Nu är jag ju aldrig sugen och då ör det ju lätt att vara "duktig". Lycka till med operationen... Ser fram emot att höra hur det går!!!

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Wow!!!

ullegus sa...

10-dagarsvägningen avklarad...

Martina Ojala sa...

Wow, va häftigt att se! Fick en riktig inspirationskick när jag träffade dig i går. Fantastiskt va rätt mat kan göra!

Anonym sa...

Grattis ....
Har hållit på två veckor ,1 veckan inte helt strikt men andra veckan då blev de strikt.
Har tappa ca 3 kg å märker på kläderna...
Så nöjd å kommet fortsätta...

Anonym sa...

Grattis!
Jag har ätit LCHF i lite drygt 1 år och jag har inte gått ner någonting. Har ca 20 kg övervikt. Detta medför ju att man blir lite skeptisk. Men min "gubbe" som är typ 2 diabetiker har bättre världen och det är ju viktigast.
Jag försöker motionera, men det går i vågor. Just nu har jag lagt in en överväxel på träning, få se om det ger något resultat.

Lina sa...

Vilken härlig resa du gjort, precis som jag och många andra som testat LCHF.
Det är otroligt inspirerande att kika in hos andra som har samma inställning till mat som en själv :) Annars får man i vardagen försvara ens val, trist men sant!

Anonym sa...

Kul att man helt plötsligt ser dig på en sida man besöker varje dag!! Och stort grattis till ett ökat välmående får man väl säga. Jag är rätt insatt i ämnet själv och läser mycket så det va extra kul att se ett bekant ansikte. Har en pappa som blivit fri från hjärtmedeciner och han äter väldigt strikt kan man säga! Vi ses! Kanske imorgon eller på ett bodypump pass i framtiden! Med vänlig hälsning, gravid montessori mamma :)

Viktnedgangsomfunkar sa...

Wow vilken skillnad!
Grymt bra jobbat, lchf is the shit!
:)

Josefin sa...

Hej igen...

Vad roligt när ni kommenterar...

Denna bloggen har ju inte direkt handlat så mycket om LCHF, vikt och träning...

Eftersom jag tycker mycket om att skriva om detta så startar jag en ny blogg nu som ni är jättevölkomna att besöka och gärna lämna kommentarer och tips i!!!

http://lattcoolhalsosamfit.blogspot.se/

Kram Josefin

Anonym sa...

Tips. Ta hjälp av en LCHF- kostrådgivare i din stad.
Vänligen Linda Gårdarv

Anonym sa...

Grattis till viktnedgången! :)
Hur lång är du?

Mvh
Helena

Rose-Marie sa...

Grattis! Så duktig du har varit. Måste vara underbart när man känner att man orkar mer och får exra energi. Jag har kört LCHF i 3 år och tyvärr är jag också en av dem som inte går ner. Har också ca 20 kg att få bort. Skulle vara intressant att veta hur du äter för att lyckas så bra. Kan du inte beskriva lite. Skulle vara så tacksam för att få lite fart på kroppen.
Ha det så gott. Kramar R-M

Jeanette sa...

Kanon!! Grattis!!

Jag har också gått ner 10 kg med LCHF, men fallit tillbaka, har en man som är Diabetiker, o han köper fel mat.

har varit sjuk o inte kunnat träna, då är ju risken större...

Men jag skall skärpa till mej o försöka igen, mår ju så bra av detta!! Kramis Jeanette
www.jeanett.net

Louise sa...

Åh vad duktigt och inspirerande! Jag tycker det är svårt med LCHF, (har kört det från och till i några år, men det släpper aldrig riktigt) det jag tycker är svårast är ifall man ska äta lite var tredje timma eller lite mer och bara hålla sig till tre mål mat om dagen. Jag har hört så mycket olika så jag vet inte hur jag ska göra. Hur har du gjort?

Josefine sa...

Angående hur ofta du ska äta: http://www.kostradgivarna.se/2012/04/hur-ofta-ska-jag-ata/

Lchf livet för Gottelisa sa...

Grattis till viktnedgången! Visst är det härligt när man kan gå ner i vikt av att äta så mycket gott som man gör med LCHF. Jag har själv gått ner -17 kg, jag är jätteglad :)
Kramar från Gottelisa

Anonym sa...

hej jag har hållt på med LCHF i 4 månader har gått ned ca 10 kilo men nu har det stannat upp, vad gör jag för fel för vissa veckor går jag tom upp ett par kilo? Hoppas på tips! mvh marit