torsdag 9 juni 2011

En mycket bra dag...

Igår ringde de från polisen och sa att de hade fått in min iPhone... Vilken lycka!!! En otroligt snäll man på en granngata hade hittat den på Björnebergsvägen och lämnat in den. Jag måste ha lagt den på taket och sedan åkt iväg för att handla... Vilken tur att den inte hade gått sönder... Jag tycker man hör om många som får sina skärmar spräckta på iPhonen. Jag hade ett hårt skal på den men inget skydd på själva skärmen så det var väl därför kanske... I em. ska jag går över med en stor blomma och present till upphittaren. Som ni kanske ser så har bloggen fått lite ny design. Den förra var ju så fruktansvärd tråkig. problemet är bara att jag inte kan få denna design att visa sig i mobilversionen av bloggen...? Någon lite mer teknikkunnig som har någon idé? Vad annars är nytt??? Jag anmälde Alice till Medborgarskolans barndans till hösten. Det blir dans och simskola som aktiviteter. Hon gillade visserligen FunkyKidz jättemycket men vi tyckte det var så dumt att ha det på en helg eftersom man ofta har andra planer då... Hon säger själv att hon vill gå på gymnastik och på kör också men jag tror det blir lite FÖR mycket. Isac går och går och går... Han är jätteduktig nu och har mycket bus för sig. En sak som han lärt sig är att när vi tittar i en bilderbok med en massa fåglar i så härmar han kråkor och ankor och när han ser hackspetten så knackar han med handen i golvet för att visa att den låter så när den hackar i träd... Jätteroligt! Snart ska vi ta ettårskort för JP men egentligen skulle vi bara kunna använda Alices för de är så lika att jag tror inte många skulle se skillnad...

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vad FINT det blev här! Har dessvärre ingen koll på det där med bloggen i mobilen, är ju iphone-handikappad själv ;-)

Jag får väl skicka ner Tobbe att fota plutten framåt här, känns helt galet att de är 1 snart!

Anonym sa...

Snygg design!! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, är ju helt borta när det gäller bloggdesign :)
Skrev en kommentar till dig men den försvann när bloggen krånglade.
Men vad jag skrev var att det är lite kul att ni åker till Cypern den 5:e, vo åker till Kreta den 6:e :)
Det är så kul att höra om dina framgånar när det gäller vikten. Hur mycket har du kvar till målvikten, du borde vara där snart??
Här går det lite trögt. Tappar lite då och då men som tur är går jag inte upp något de gånger det skiter sig.
Skulle vara kul att se en bild på dig. Det lilla som syntes av dig på "Holmgrensbilden" visade en stor skillnad :)
Ha en riktigt go fredag och trevlig kväll.
Kram Jennie H

Josefin sa...

Jennie> Jag hade för mig att jag såg den kommentaren snabbt en gång men sedan var den borta... Vi valde mellan Kreta, Mallorca och Cypern och hittade bästa pris på det vi ville ha just på Cypern men jag tror egentligen inte att det är så stor skillnad utan alla ställena är lika underbara... Det ska bli så skönt att förlänga sommaren lite... Jag har skamlöst dåligt med bilder på mig själv, D är en värdelös fotograf (lyckades inte ens ta bilder på förlossning BB när Isac föddes) och det är väl kanske tur... kommer kanske att vilja var med lite mer på bild nu när man är lite mindre... ;-) Jag har 5 kg kvar till vad jag vägde på inskrivningn när Alice föddes men 9 kg kvar till vikten då jag och D träffades. Jag hoppas på att landa mitt emellan där och gå ner 7kg till men är väldigt nöjd när jag hamnar under 70 (2 kg kvar)
Ibland är det ju så att man tappar inspirationen lite och då är det lätt att trilla dit. Jag är inte så mycket för vardagsmatlagning egentligen så LCHF passar mig bra... Bara steka lite kött eller fisk, god sås och skära upp lite grönsaker. Alice får pasta, ris eller bulgur till... Smidigt med lunch också.. Idag åt jag 100 g rostbiff och sen var jag jättemätt... Ingen matlagning alls... :-) Jag har inte bråttom utan kommer att äta så här i ett år och sedan får jag se om jag ska gå mer åt GI men det innebär ju en massa grönsaker som jag egentligen lika gärna hoppar över...
Ha själv en riktigt härlig helg!!! KRAM

Anonym sa...

Visst är det härligt att förlänga sommaren. Jag har tidigt semester i år och jobbar bara 7,5 dagar sen ska jag vara ledig i fem veckor. efter det jobbar jag nästan sex veckor och sen är det dags för sol och bad igen :)
Det är så kul att läsa om dig och dina framgångar. Jag blev lite nyfiken på vad jag vägde innan jag fick Ida. Har letat efter mina papper men hittar inga. Funderar på att ringa mvc, de kanske kan hjälpa mig.
Att försöka nå den vikt som jag hade när Niklas och jag träffades är inte att sukta efter. Jag var oerhört smal, osunt smal...
Jag hoppas på att kunna nå minus fem kilo i morgon. Märker att jag kan ha vissa byxor som jag inte kunde ha förra sommaren och det är verkligen en sporre i rätt riktning.

Hoppas du mår bra idag ;) Verkar ha varit en "hård" kväll

Kram Jennie