torsdag 26 maj 2011

Han kan gå nu...

Igår var det mycket som hände.... Jag hade mycket att förbereda och plocka ihop för tjejkvällen på Holmgrens så D var underbar och stannade hemma på förmiddagen också. Det var ju redan bestämt sedan tidigare att han skulle hämta Alice på fsk. Medans jag gjorde mig i ordning på morgonen satt resten av familjen framför Bolibompa och helt plötsligt så gick Isac hela vägen från soffan till tv-bänken.

Bolibompa utveckar barnen...!!! Sedan har han fortsatt att gå... Kanske inte mer än typ 10 steg i taget men jag tror att vi kan officiellt säga att detta var dagen då han började gå... Det finns på film också som tur är ifall han skulle ångra sig... D och Isac hann även med ett besök på BVC på förmiddagen. Han hade gått upp lite i alla fall... Tillräckligt (eller var det kanske för att det var D som var där med honom för första gången) för att bvc-sköterskan inte skulle fråga mer om jag vill ha hembesök av någon som är specialist på barn som inte äter och det vill jag ju inte ha... Äter gör han ju... Både stora lass med gröt och fruktpuré och han dricker en massa ersättning också, det är ju bara vanlig mat han inte vill ha men det ger sig nog... Tror inte att han bara kommer att vilja ha gröt när han börjar på fsk... ;-) Så på eftermiddagen åkte jag iväg till Holmgrens för att sätta upp alla kläder och prylar. Fick gå massor av gånger till fram och tillbaka till bilen och skruva rangliga klädställningar och blev både svettig och håret blåste åt alla håll så jag kände mig allt annat än fräsch när det väl drog igång... Det var verkligen en trevlig tillställning med många utställare som hade jättefina saker... Jag fick som tur var hjälp av min kära vän Linda för det var mycket folk, ca 600 pers. hade väl kanske önskat att jag hade sålt lite mer men det var ändå en trevlig kväll. meningen var att jag skulle ta lite kort på montern och runt ikring men det blev bara ett enda kort på montern innan det drog i gång och sedan var det full rulle hela kvällen och jag glömde totalt bort det...

Det blev i alla fall en bild (illa fotograferad med iPhonen dock...)
Idag har jag en grym huvudvärk tyvärr... Det händer inte ofta men beror nog på att det var ganska hög musik igår och man fick halvskrika lite för att överrösta den när man pratade med kunderna... Ska ta en Ipren och lite lunch nu så släpper det nog.

3 kommentarer:

Anonym sa...

KUL att han kan gå nu den lille parveln :)
Och det där med maten...det ger sig...huvudsaken är ju att han mår bra!

Kram Mia

Mamma Marlene sa...

Oj va duktig han är Isac... ja längtar tills Lilli kan gå också.. är det inte lite smidigare? eller? kram kram

ika sa...

åh vad tiden går snabbt. va kul att han börjat gå! kram Erika