måndag 7 juni 2010

Vad ska man göra...?

Har konstigt mycket energi... Var hos barnmorskan i morse och allt såg bra ut men det är ju tyvärr inte så att hon kan säga nåt i stil med att -Om 4 dagar blir det bebis... Det hade ju varit trevligt att höra! Worst case scenario är ju igångsättning 2 veckor över tiden och då landar vi på 27 juni, midsommardagen... HALLÅ!!! Det är ju evigheter dit... suck... Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa, dvs att bebis letar sig ut inom de närmaste dagarna... Det var inte lika trevligt att gå i Birkenstocktofflor när det regnar och man blir smutsig om fötterna... Alice var också med och lyssnade på lillebrors hjärtslag men leksaksgaraget i barnmorskans rum var nog nästan lika spännande. Sedan blev det en tur till mataffären för lite proviant att ha med till förlossning och BB. Drycker, lite godis 4 st tidningar (hoppas jag kan hålla mig ifrån dem tills det är dags...) mm. Sedan IKEA för en hylla och lite små frottehanddukar. Kastade i en jätteladdning med sådana rullar som man har för att få bort hundhår på kläderna också för de skulle visst utgå... Jag kom upp i hela 204 kr!!! Tror aldrig jag handlat så billigt på IKEA tidigare... Efter den obligatoriska korven och glassen åkte vi hem. Nu håller jag på att fylla iPhonen med lite trevlig musik och några nynedladdade avsnitt av favoritserierna och tom någon film för att fördriva tiden med om det skulle bli en utdragen förlossning... Ni hör själva... Jag hoppas på förlossning ganska snart men innerst inne gnager tanken om en nästan 3 veckor lååååång väntan.....

3 kommentarer:

Ida Fridalius sa...

Låter som du dessutom laddar för en utdragen förlossning. Jag laddade för en sån med A men vi öppnade inte ens väskan vi hade med oss innnan vi var uppe på BB.

The Cheshire Cat sa...

Det gjorde vi inte heller förra gången... Kom in mitt i natten och sen är hon född tidigt på morgonen och då vill man ju egentligen inte ha något... Vi får se vad som händer ;-)

Emma sa...

bra att du förbereder dig utifall att.... jag hade med en hel hög med tidningar och jag läste dem alla, flera två gånger och tom annonserna!! ha ha!
Vad fint erat uterum blev med hyllorna uppsatta!!!
Tänkte att vi kunde boka in en samkväms dag snart??? vi åker ju till skånska landet i helgen på student.... (för en gång skull är jag inte sugen alls...) men nästa vecka kanske?

Flisan har ju haft kräkis igår så det kanske ska väntas nån dag så du inte blir sjuk?

Kram på dig!!!