onsdag 12 maj 2010

Lite ledig...

Idag hade jag faktiskt tagit lite semester för att ha en dag för mig själv... Jag börjar känna mig lite trött och sliten nu... Jag började dagen med ett besök på Fotsmedjan. Jag kan verkligen rekommendera alla som inte orkar (eller som jag, inte når...) ta itu med sina fötter nu när sandalsäsongen börjar närma sig att boka in en tid med henne... Det var SÅ skönt och hon gjorde ett sånt kanonjobb med mina alldeles för bortglömda fötter. Nu är de så mjuka och fina och säkert en ½ skostorlek mindre... ;-) Mycket bra pris också... Man får mycket för pengarna. Hon höll på lääänge... Sedan blev det en liten fika på Wienerkonditoriet och en sväng i de två nya butikerna MiniStore på Smedjegatan och Katani på Klostergatan. Den förstnämnda har märkeskläder för barn (hittade ingen hemsida...) och den andra har underbara leksaker och en del kläder av märken som man inte hittar någon annanstans i stan. De har ingen webbutik ännu men en blogg. Rekommenderar båda men särskilt den sistnämnda, jag hade kunnat handla mycket roliga saker. Perfekt som presentaffär!!!
Hemma vid lunch och tog redan på flera omgångar med tvätt. det var främst lakan odyl. till lillebror. Nu är korgen och vagnen bäddade. Måste få lite hjälp av sambon att höja botten i spjälsängen, jag orkade helt enkelt inte och gav upp... Nu har även det mesta av kläderna snurrat färdigt i tvättmaskinen och det är så mysigt att vika ihop och lägga in i garderoben. Funderar på vad som ska plockas med i "BB-väskan"... Har hittat en del som jag verkligen gillar... Lite FÖR roligt att shoppa till bebis... Alice har inte fått några andra kläder än från me&i på hela våren och förra hösten så det är kul att kika på en del andra märken nu...
I morse var hon lite snorig när hon vakande och började gråta och sa -Det är något fel på min näsa... Några näsdroppar ville hon då rakt inte ha men efter att ha snytit sig några gånger blev det bättre... Regnigt var det på eftermiddagen så hon var ganska blöt när jag hämtade henne efter att ha varit på utflykt på förskolan. Hade glömt gummistövlarna igen... Hur svårt kan det vara...? Tur att de hade ett par som hon fick låna! Nu efterfrågas det middag (lite tidigt kanske, klockan är 16:20...?) med stuvade makaroner... Ska se vad vi kan trolla ihop idag???

1 kommentar:

Ida Fridalius sa...

Jag har försökt att gå runt på bara ett par stövlar till A nu när hans fötter inte längre växer så fort. Men jag fick ge upp i lördags. Så nu har vi två par igen. Har det i alla storlekar sedan innan, så nu har Liv tre par stövlar som passar eftersom farmor gärna ville köpa ett par rosa!!