torsdag 4 mars 2010

Bebiskoll...

Igår var vi i Linköping och fick en tjuvkik på bebisen som ska komma ut i juni. Det känns som det är långt kvar men jag tycker redan att magen börjar kännas stor... Kommer antagligen inte att nå fram till tangentbordet på jobbet mot slutet, men men...
I alla fall så var allt bara bra med den lille som är just det, en han... Lite förvånade blev vi men inte desto mindre glada... Jag hade av någon anledning föreställt mig att detta skulle vara en lillasyster men nu är det alltså en lillebror till Alice. Vi får hoppas att han är lik D som har ett lite mindre hetsigt temperament om man jämför med oss tjejer i huset...Det blev kanske inte lika bra bilder som vi hade hoppats på eftersom han envisades med att hålla händerna för huvudet nästan hela tiden men här kan man ändå se honom ganska bra... Nu funderar vi för fullt på vad han ska heta... Det är svårt med pojknamn... Förslag???
Ikväll har jag haft en me&i-visning. Känns som om jag har nästan har hela denna vecka ledig... Bara 2 träffar... Ser jättemycket fram emot den nya kollektionen me för lite större barn som kommer att börja säljas i mars. Håll utkik på me&i´s hemsida för mer information och hör av er om ni är sugna på att se kollektionen och shoppa!!!

2 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

GRATTIS till en HAN!!! Skönt att allt såg bra ut! Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Linda sa...

Åh vad skoj att ni varit i Linköping och kikat på lilla bebisen. Grattis till lillebror!! :-)

Ja, det är svårt med pojknamn. Vi har ju BARA grabbar här hemma! Några förslag på namn... Axel, Isak, Hugo, Noel...?

kram Linda