torsdag 13 augusti 2009

Sorgligt försummad...

...har du blivit min kära blogg. Jag vill gärna skriva varje dag även om det är bara så lite men men... Så få se nu vad vi har gjort:
I måndagskväll så hade jag alltså Me&i-träff hos min kära väninna M. det kändes så bra att få börja lite på hemmaplan. Jag var ganska nöjd... Det var kanske en del småsaker som jag inte riktigt kom ihåg att berätta för de potentiella kunderna till en början men det viktigaste är ju så klart dessa underbara kläder. Titta gärna in på Meandi´s webbsida för att se på hela kollektionen!!! Tack igen till alla er som var där för en riktigt trevlig kväll!
Tisdagen jobbades det för fullt men med huvudet fortfarande fyllt av ordrar som skulle läggas in så var dagen ganska lång och seg... På kvällen åkte vi en sväng till IKEA men Alice somnade på vägen dit och gick inte att få liv i när vi kom fram så hon fick sitta i vagnen medans vi körde runt på rekordfart och plockade med oss lite småsaker.
Eftersom Alice nu somnat vid 18.tiden två kvällar i rad så insåg vi att det är bäst att vi håller hos hemma på vardagkvällarna ett tag framöver. Igår klippte jag lite i några buskar, grävde lite i rabatten och planterade några blommor... Jag tror att det kanske kan bli kul med trädgårdsarbete när vi får undan de stora sakerna som ska göras... Som tex att ta ner granen, ta bort den del av tujahäcken som är död och göra oss av med en massa väldigt fula stickiga buskar i trädgården. Även om jag nu har fått reda på att de inte är giftiga och att de har jättefina gula blommor på våren så vill jag fortfarande inte ha dem...
Idag tog vi det väldigt lugnt på em/kvällen. Alice mormor har återvänt till Sala och det kändes väldigt tomt att komma hem även om Elliot var väldigt glad att se oss. Det regnade som bara den så när M & W kom för att leka och fika så stannade vi inne och drack te... Kändes som höst men när de sen skulle gå hem så sken solen som den aldrig gjort annat...

4 kommentarer:

Linda sa...

Du... jag tänkte bara höra om det kommer någon orderbekräftelse via mailen på det man har beställt? Jag har inte fått någon än. Eller glömde jag lämna min mailadress?!

Här hemma finns också en skrutt som sovit runt 17-18 de senaste två kvällarna (igår åkte vi bil den tiden och då är det ju kört att hålla honom vaken). Men som tur är har han kunna somna i hyfsad tid ändå på kvällen.

kram Linda

Tant Ulrika sa...

Tassar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång ännu en kulig en..en med chans att vinna presentkort + frakfritt från en finfin butik =)

http://uj76.blogspot.com/2009/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort.html

Kika gärna in o ha en riktigt braig helg!

Linda sa...

Nu har jag kikat i skräpkorgen, men tyvärr hittade jag inget mail där heller. Men det låter bra att det är som det ska ändå med beställningen! ;-)

Ja, vi håller tummarna för att det kommer ut lite mer hus. Det hade kommit ett par idag på Hemnet, men det var nog inget som passade oss tyvärr. Det är svårt att hitta nåt när man behöver ganska många sovrum.

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Tack för fikat!