söndag 22 mars 2009

Hektiska dagar....

Kan inte fatta att jag inte en lyckas blogga lite de senaste dagarna... Hopplöst trött och allt för mycket skolarbete... ja egentligen inte SÅ mycket men eftersom jag tycker det är så fantastiskt roligt att jobba så gör jag ju mycket hellre det än att sitta med näsan i böckerna.
Fredagkvällen var vi i Bankeryd hos goda vänner. Det är skönt nu att det ändå fungerar så pass bra med Alice att man kan vara borta på kvällarna och ha henne med sig utan att det blir alltför mycket gråt och tandagnisslan när hon blir trött.
Lördagen bjöd på en helt underbart fin vårdag och D och A åkte till Stadsparken för att titta på killingarna och leka lite. Killingarna (eller getarna som A säger) var dock INTE roliga och det var enligt D inte långt till tårarna så det blev en snabb visit och de fortsatte istället till faster H i Bankeryd för lite fika. Jag satt i tre timmar på jobbet och skrev för brinnande livet för jag ville ju också komma ut men samtidigt så var det jobb som måste göras och jag tycker ju att det är så roligt...
Vi promenerade en liten sväng i parken hemma på eftermiddagen och sedan var det dags för Singstarkväll med tjejerna. SÅ roligt!!! trodde nog att det skulle vara ganska okay men det var mer än så... jag var rätt kass men entusiasmen var det inget fel på... Nu sitter jag och skrapar ihop pengar från botten av kistan för att se om det eventuellt kan finnas pengar över till ett PS2 och några spel... (Trodde aldrig jag skulle köpa något sådant...)

1 kommentar:

Fembarnsmamma och student sa...

Men du var väl ett SJÄRNSKOTT flera gånger? Kram Maria