söndag 13 juli 2008

Pladdergurkan...

..fortsätter att utöka sitt redan enorma ordförråd. Bland de roligare är pyttipanna, kullerbytta, pannkaka och polkagris. Hon vet också vad mamma och pappa heter i förnamn vilket låter ganska roligt när man pekar på pappa och frågar vem det är och hon svarar med förnamnet...!
I morse sov hon till 10:10!! kan ju ha berott på att hon inte somnade förrens vid 23:00... (suck)
Dessutom frågade hon efter gröt till frukost och åt upp nästan en hel tallrik... Hon har inte ätit gröt på ett halvår men....
Vi var i Gränna igår hos kompisarna E & F. Vi var på cirkus vilket var mycket uppskattat men nog hade varit ännu roligare om det inte bara hade varit akrobater att titta på. Jag är i och för sig inte så förtjust i cirkus med djur men hundar och några små hästar hade varit roligt.
Efteråt var det meningen att vi skulle ha haft picknick men molnen hopade sig och det såg lite oroväckande ut så det blev picknick i E´s kök istället. Sedan en liten tur på F´s trehjuling och en tur i skrindan för att mata grisen och titta på får och hästar i hagarna alldeles bredvid huset.
Det vore nog rätt härligt att bo på landet... (i alla fall på sommaren)
Till något helt annat...

Jag är en buzzador. Vad det innebär och om ni själva är intresserade av att bli en så kan ni läsa mer om det HÄR.
Just nu så är jag med i en kampanj där man får prova en tjänst som heter STORYTEL. Med STORYTEL laddar men ner ljudböcker direkt ner i mobiltelefonen och kan alltså alltid lyssna när man har tid och lust för mobilen har man ju (nästan) alltid med sig. Mer om STORYTEL kan du läsa HÄR.
Jag provade den här tjänsten redan för ett år sedan och det är verkligen toppen om man gillar ljudböcker. Enkelt att ladda ner och passar till de flesta skapligt nya mobiler.

Vill du prova gratis i en vecka så SMS:a bokbuzz till 71160. Det finns över 600 ljudböcker att välja mellan... Själv tänkte jag börja med Kinesen av Henning Mankell.
Om du har några bra tips på böcker så skriv gärna en rad i kommentarer!!!

Inga kommentarer: