onsdag 4 juni 2008

Tröttare än tröttast...

Men det beror på att vi drack några glas vino när vi åt middag på Ester Kök & Bar nere i stan. Vi firade lite att jag är klar med alla tentor och att jag dessutom lyckats skrapa ihop resultat som var långt över vad som krävdes för VG i båda kurserna som vi fick resultaten på idag... Jag är väldigt nöjd och ser förväntansfullt fram emot det andra året av studier som börjar till hösten.
Idag blev jag uppringd och tillfrågad om jag var intresserad av att bli ledarmot i styrelsen på Alices förskola... Jag blev lite överraskad för vi har ju inte varit med så länge. Alice har ju bara gått på förskolan i ett halvår... Jag tackade ja och hoppas att jag inte har tagit mig vatten över huvudet...
Var på stan och lät pengarna rulla igen... Alice fick en heltäckande dräkt som skyddar mot solen med tillhörande solhatt och skor att ha när hon ska bada. Det finns ju inte så mycket skugga när man åker ut med båten på små öar och att tro att hon lydigt ska sitta still under något parasoll är ju nästan skrattretande. Visst kan man smörja in henne men jag vet att hur väl jag än smörjer in mig när vi är på västkusten så bränner jag mig i alla fall... Badskor känns kanske också som lite överkurs men klipporna är brännheta och ganska vassa på sina håll. Det största problemet är väl egentligen de hutlösa priser man får betala för att packa in sitt barn i denna utstyrseln... Nästan 900kr fattigare lämnade vi affären...!

1 kommentar:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! Heltäckande dräkt?! Hm ditt barn har ju en fantastisk pigment ;) Ingen av mina barn har haft heltäckande dräkt och de brukar inte bränna sig. Har du inte använt den så lämna tillbaka den och gör nått kul för pengarna :) annars om du använt den så tänk på att du är en bättre mamma en mig som ser till att hon inte bränner sig ;) Kram / MAria i Halmstad som bränt sig idag.