fredag 14 maj 2010

Vitsippor!!!

Igår gjorde vi absolut ingenting... Vi var inte ens ut... Bedrövligt, jag vet men vädret lockade inte särskilt. Det ösregnade väl inte men blött var det allt. Alice vaknade liite för tidigt (kl 06:00) men hade den goda smaken att säga du kan sova lite till jag ska bara titta på Bolibompa... Tack för det!!! När hon en en dryg timme snare kom in och sa att hon ville ha en kaka var det dags att gå upp och fixa med lite frukost... Sedan blev det mera Bompa och lek medans jag strök lakan och bäddade lillebrors, spjälsäng, korg och vagnar. Vi har den väldigt gamla vagnen kvar som Alice hade som liggvagn när hon var liten. En Brio från 2004 som vi köpte begagnad som vi ska ha när vi går i skogen. Den är som en terrängvagn med superstötdämpare men hopplös att ta sig fram med inne i stan och affärer så för det har vi Quinnyn som Alice hade som sittvagn fast vi har köpt en liggdel till den. Det bästa är också att vi fått köpa ett babyskydd som bebisen har i bilen som går att sätta på Quinnyn. Perfekt, då behöver man inte lyfta ur bebisen när man ska vidare med vagnen efter att ha åkt bil... De sover ju nästan alltid då...
Tvätt av kläder till lillebror blev det också och nu är allt ihopvikt i lådor och bara väntar på honom... 29 dagar kvar idag ska det vara... ;-) På eftermiddagen bakade vi en sockerkaka!! Ni som känner mig vet att jag sällan eller aldrig bakar men det blev faktiskt riktigt gott även fast jag inte hade något smör hemma och bakade med Bregott Mellan...! Synd att vi inte hade något fikabesök... :-(
Häromdagen tog vi det årliga Vitsippefotot. Jag måste nog läsa på lite mer om kameran för det borde som sagt gå att göra bättre, eller???
Jag älskar vitsippor....
Idag måste vi försöka komma iväg ut, dels med Elliot men jag känner att jag måste träffa lite folk... 2 dagar utan vuxet sällskap är nog max vad jag klarar av... D kommer ju inte förens sent på söndag (om jag har tur...)

2 kommentarer:

Gladh sa...

Hua, jag vet precis hur du känner dig, börjar bli smått skogstokig på att bara gå hemma med oliver... Men men, ni vet vart vi bor =)

Kanonfina bilder förresten! Så söt hon är =)

Ida Fridalius sa...

Vilka fina bilder!!

Å du... jag bor ju inte jättelångt bort om du vill bju på fika...