lördag 6 juni 2009

Känns som om jag har fått tillbaka mitt liv....

SKOLAN ÄR SLUT NU!!!! Jag har haft den sista redovisningen, haft avslutning med klassen och fått mina betyg... Det ska bli en härlig sommar när man vet att man är ledig när man kommer hem från jobbet... Eftersom jag dessutom har världens bästa chef så har jag snart 4 veckors betald semester även fast jag just har börjat på "riktigt" på jobbet... Ska bli så skönt eftersom det kommer att bli mycket med flytten... Ja, det börjar dra ihop sig nu och idag ville äntligen den där känslan att det är dags att börja packa infinna sig... Konstigt egentligen för jag var på Harry´s igår och huvudet kändes lite tungt när jag vaknade men... D och jag packade 9 flyttlådor medan A tittade på Astrid Lindgrens julfilm... (suck..) . Sedan åkte vi och handlade soffa på Mio och beställde tapeter till köket... och ja det blev den som jag visade tidigare...
Den här soffan ska vi ha fast med ett ljusare, lite beigespräckligt tyg (så att varken vita eller svarta hundhår syns)
Nu sover Alice middag... Egentligen alldeles för sent men min kära D ska bjuda ut mig på middag ikväll och då är det ju skönt om lilla fröken är på bra humör... Vi ska äta Hemma... ;-)

1 kommentar:

Emma sa...

FIIIN SOFFA!!! perfekt färg då syyns ju inte otto hår heller!! Super ju, gud vad vi ska hoppa i den soffan, ser hoppvänlig ut!

Å tapeten gillar jag, har funderat på den med men den passar liksom inte här "på landet"

Nu ska mina päron komma hit en vecka, å tro att det kommer å hända grejjer då, vi ska få hit en sommarstuga till mor å far, men de vet inget än! Å så ska panelen bytas, lekstuga byggas å ja herregud vad det ska fixas!

Nu ska vi dricka öl å äta makrill, eller ja jag får nog nöjja mig med makrillen ;-)