måndag 20 april 2009

Kaotisk måndagmorgon

Antar att det är bra att det är Måndag igen eftersom det borde göra att vi kommer ytterligare en vecka närmare vår flytt. Jag vill bara kunna öppna dörren och kliva UT!!! Igår var en ganska händelselös dag. Vi var en sväng på IKEA för att kika på lite potentiella möbler och det fanns det ju en hel del av där...
I morse blev det lite kaotiskt... Eftersom D hämtade mig på jobbet i fredags och vi åkte till Stadsparken efteråt så "glömde" vi Forden på Högskolans parkering och det var inte förens jag och Alice stod färdigpåklädda i hallen och jag letade efter garagenyckeln som jag kom ihåg detta... Vi fick ta bussen ner på stan och gå till Högskolan... Alice var i allra högsta grad samarbetsvillig och tyckte att det var ett ganska roligt påhitt men det tar ju lite tid att gå med en snart 2 och halvt-åring. Beslutade mig för att skippa föreläsningen eftersom jag inte tror att Alice hade uppskattat statistik och bara gå upp och hämta den delen av tentan som jag fortfarande inte hade innan jag körde vidare till förskolan. Kunde ju ha åkt tillbaka för föreläsningen men hade då kommit en halvtimme försent och hade behövt gå efter 1 timme eftersom jag hade ett möte på Fututum om mitt projekt som jag ska göra där under de nästkommande 5 veckorna. Åkte in på jobbet och tog en kaffe där och plockade undan lite som jag hade liggande istället.
Nu har jag suttit en liten stund med hemtentan och tror att jag nog skulle behöva sitta lite mer... En sista undran bara: -Vad är mina Meandikläder???
Längtar efter färgglada fina sommarkläder