måndag 30 juni 2008

Favorit i repris

Undrar vad andra barn i Alices ålder äter till middag?? Alice äter pasta... i alla fall minst en gång om dagen... Mera pasta!!! Mera pasta!!! Ja, ja jag har i alla fall aldrig hört talas om att man blir sjuk av att äta det varje dag, eller...?
Vi har haft lite problem med att få de få små tänder hon har borstade morgon och kväll eftersom hon är jätteduktig på att knipa ihop munnen som en mussla. Jag visste att det skulle bli såhär för när vi började borsta tänderna (ungefär 1 år innan hon fick några...) så gick det hur smidigt som helst och hon gapade så glatt.
I alla fall så kom pappan på "lösningen" i morse och "hotade" helt sonika med tandtrollen!! Underläppen började nästan att darra och hon gapade snällt både tillräckligt stort och länge för att jag skulle hinna göra en rejäl grovsanering. Sedan pratade hon om tandtjollen hela vägen till dagis och vi behövde bara andas om dem i kväll när det var dags så gapade hon... Hoppas vi inte blir anmälda för någon form av misshandel nu bara...
Gamla godingar

Inga kommentarer: