torsdag 22 maj 2008

"Folk"

Förstår inte att jag blir så trött på "folk" ibland... Just nu hetsar jag upp mig för att det är så snuskigt sopigtvåran gård. "Folk" som röker tycker visst inte att det spelar någon roll att de släpper fimparna på marken eller än värre kastar ut dem från balkongen.. Jo, jag har sett "folk" göra det!!
Om bara "folk" som jobbar på det här usla bostadsföretaget som vi hyr lägenhet av kunde få tummen ur och kanske sätta upp en behållare att kasta fimpar i på gården... och när de ändå är igång så kanske vi kan få en papperskorg med lock på också så att jag slipper plocka upp andra människors skräp varje dag när jag är ute med Alice för att hon inte ska stoppa det i munnen!
Antar att man måste ha specialistkunskaper för att fixa det och kanske måste vi betala lite extra hyra också för det blir ju en enorm merkostnad...
Efter en tur på den nu inte allt för skräpiga Vätterstranden så kom brandbilar åkandes på Ö. Storgatan i full fart med blåljus och sirener när jag korsade den på hemvägen. Till min stora förvåning så var bilarna tvugna att stanna upp vid ett flertal tillfällen för att "folket" som körde i bilarna framför inte orkade eller fattade att de skulle flytta på sig...?
Idag är jag lite trött på "folk"!!!

1 kommentar:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Tack för den goda pajen och trevligt sällskap. Hoppas inte vi gjorde dig på irriterat humör???

Kram